fbpx

Audit Prestasi Klinik Gigi Anda Di Google Map

Jangan biarkan saingan anda curi bakal pelanggan Klinik Gigi anda

Serahkan urusan mengaudit prestasi carian klinik gigi anda di Google Map untuk memastikan klinik gigi anda telah dioptimasikan dan senang untuk dicari oleh bakal pelanggan baru anda. Tiada sebarang cas untuk audit!

Dapatkan Audit Google Map Klinik Gigi anda secara PERCUMA!

Mengapa pentingnya untuk mengaudit prestasi Klinik Gigi anda di Google Map?

Meningkatkan peluang anda untuk menarik bakal pelanggan

Pengunjung perlukan maklumat yang asas dan cepat untuk mereka akses dengan mudah seperti waktu operasi, ulasan pelanggan, suasana klinik dan harga servis. Jika maklumat tersebut tidak dapat diakses, mereka akan pergi ke klinik gigi saingan anda yang boleh memberi maklumat yang mereka hendak.

Klinik Gigi anda akan lebih kedepan berbanding saingan anda

Kami agak terkejut kerana banyak klinik gigi yang belum tuntut perniagaan mereka kepada Google. Ini akan memberi kelebihan kepada anda kerana di waktu pelanggan anda membuat carian “Klinik Gigi berdekatan atau Dentist Nearby”, klinik gigi anda akan muncul di tangga carian di atas

Membina kepercayaan kepada bakal pelanggan anda

Bila pelanggan anda yang terkini meninggalkan ulasan, anda boleh membalas ulasan mereka untuk menunjukkan bahawa anda menghargai ulasan mereka. Ini menunjukkan kepada bakal pelanggan anda yang ternampak klinik gigi anda di Google Map bahawa anda prihatin tentang ulasan yang diberi oleh pelanggan anda.

Apa anda akan dapat dalam audit ini?

Anda akan ketahui sama ada carian klinik gigi anda di Google telah dioptimasi atau tidak.

Anda akan tahu tentang bisnes anda telah mempunyai maklumat yang asas atau tidak.

Anda akan ketahui sama ada alamat klinik gigi anda tepat atau tidak.

Anda akan tahu sama ada pelanggan anda dapat melihat gambar-gambar dari Klinik Gigi anda.

Yang paling penting sekali, anda akan tahu sama ada klinik gigi anda mempunyai sebarang ulasan dan jika sebarang ulasan tersebut telah dibalas atau tidak.

Privacy Policy